PRELAZNI ROK: IZ PORTUGALA U “STRŠLJENE”!

U samoj završnici prelaznog roka, Jagodina “Black Hornets” dobija nova pojačanja! Dvojac iz Portugala, Afonso Feria (WR/DB) i Jardel Andrade (RB/LB) odlučili su da svoje karijere nastave u Srbiji. Prethodno su nastupali za ekipu “Navigators”-a iz Lisabona, koja je 6 puta u nizu bila šampion svoje zemlje u periodu od 2010. do 2015. godine. Nešto više o dolasku u Srbiju, za naš sajt možete čuti od samih aktera ovog lepog događaja.

“Kontaktirani smo od strane uprave kluba i jako brzo smo se dogovorili. Kada sam pogledao stranice kluba na društvenim mrežama shvatio sam da se radi o jednoj ozbiljnoj sredini koja gaji velike ambicije. Nadam se da ćemo napornim radom uspeti da se dokopamo Serbian Bowl-a.” – izjavio je Feria.

Pravo osveženje za ekipu dolazi u najboljem trenutku – kada je ekipa iz Jagodine u samom vrhu tabele i na dobrom putu da napravi pravu senzaciju ove sezone.

“Izabrali smo Srbiju jer je to jedan viši nivo fudbala koji želimo da igramo. Svake godine liga sve više napreduje i zasluženo postaje deo samog vrha Evrope. Poželeo sam da budem deo jagodinskog tima kada sam pogledao snimke utakmica, reč je o zrelom timu koji želi da pobeđuju i to radi jako dobro. Očekujem od sezone da se, najpre, igrači na terenu i van terena dobro druže, a potom da budemo konkurentni svakom protivniku.” – poručuje Andrade za naš sajt.

Naredni susret jagodinski “Stršljeni” odigraće u subotu 5. maja na gostovanju u Boru protiv “Zlatnih medveda”.

Podeli na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *